avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare masina

an am cumparat o masina pe care am inscriso in circulatie pe sora mea ,am facut un contract de vanzare cumparare intre mine si ea de mana ,eu am circulat cu masina pentru ca eu am cumparato.am parcat masina la ea lasand si cheile masini si acum cumnatu nu vrea sa_mi dea masina inapoi spunand ca e pe numele sorei. tote actele masini le detin eu si toata lumea stie ca e masina mea va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez sa recuper masina.multumesc
Cel mai recent răspuns: fitfising , utilizator 20:57, 6 Aprilie 2017
Puteti formula plangere prealabila ptr.infractiunea de abuz de incredere prevazuta si pedepsita de art.238 NCP.
multumesc frumos pt sfat.in cazul in care masina a vandut_o sau a deteriorat ceva la ea, tot aceeasi plangere trebuie facuta?
Da, si va constituiti parte civila in procesul penal ptr.prejudiciile create prin fapta penala.
va multumesc frumos pentru sfat
am reusit sa iau masina ,dar cumnatu a facut plangere pt furt.in cazul acesta eu ce plangere pot sa fac. avand in vedere ca exista contract de vanzare cumparare intre mine si sora mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul refuza sa-mi returneze suma platita pentru transferul de prop finante AlinCornea AlinCornea Colegi, Am cumparat un apartament la executare, executorul mi-a zis sa platesc eu suma pentru transeferul de prop si o sa-mi dea el banii cand face ... (vezi toată discuția)
Mai pot obține ceva din ce mi se cuvenea dacă sora mea vitregă a dezbătut succesiunea mințind că e singurul copil, după care vândut tot? Cristi1978 Cristi1978 Dacă nu am fost înștiințat de moartea tatălui, în 2011,iartattal fiind recăsătorit și avind o fata din aceea căsătorie, soră vitregă a făcut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul iana_iana iana_iana Bunica mea are o problema cu vecinul de langa casa. Zilele trecute acesta a taiat niste pruni care erau aproape de gardul care desparte livada. Nu a avut aviz ... (vezi toată discuția)