avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua.Am nascut in noiembrie 2016 al doilea copil,primul avand 1 an si 8l.In decembrie am depus cere pentru supliment si tatal a depus cerere ca ia ultima luna din cocediul meu de crestere cand face al doilea 2ani o sa ia atunci pt amandoi(asa ne-a zis de la primarie sa facem).In 6 martie a facut primul 2 ani si mi-a venit hartie ca mi sa suspendat indemnizatia in 7 februarie.Nu trebuia sa imi dea indemnizatie pana in 6 martie si tot atunci sa imi suspende indemnizatia ,daca sotul a facut cerere cu 60 zile inainte sa faca primul dou ani ca ia ultima luna cand face al doilea doi ani?
Cel mai recent răspuns: Daria Mirabela , utilizator 17:23, 12 Martie 2017
Nu,dvs vi se sisteaza indemnizatia atunci cand trebuie sistata pentru copilul cel mare si treceti oricum in indemnizatia celui mic...nu puteati fi platita si dvs acum pe ultima luna si sotul dvs la implinirea a 2 a celui mic .Ar fi insemnat sa fi-ti platiti ambii pentru ultima luna a celui mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil MariaGutuu MariaGutuu In ultimul an de facultate am ramas insarcinata si nu m-am incadrat in campul muncii , respectiv nici venituri la stat.Asta a fost in 2008, deci acum 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Alt caz de ccc2 suprapus cu ccc1 kyky-neb kyky-neb Am o prietena care are un copil nascut in martie 2011 si acum este insarcinata cu cel de al doilea copil fiind in CCC cu primul. Cel de al doilea se va naste ... (vezi toată discuția)
Ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 Buna ziua.am si eu o intrebare.de curand am aflat ca sunt insarcinata.momentan nu lucrez.am fost in ccc care s-a terminat in oct-nov 2017 cand a facut copilu 2 ... (vezi toată discuția)