avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constituirea asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constituirea asociatiei

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este rolul procurorului in rezolvarea cererii de inregistrare a asociatiei(in general)

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:24, 13 Noiembrie 2009
In general nu are nicio calitate.
Este posibil sa fie o eroare.
Procurorul nu re nici o tangenta in cazul rezolvarii cererii de inregistrare a asociatei de proprietari.
L nr 230/2007 ,art 6 (4)asociatia de proprietari dobandeste personalitate juridica in baza incheierii judecatorului-delegat desemnat la organul financiar local de catre presedintele judecatoriei in a carei circumscriptie teritoriala se afla cladirea
De unde a aparut acest procuror?:O
daca inocenta a raspuns ..de ce se mai intervine..in discutie
?
Eventualitati si posibilitati sunt multiple,dar cum autorul topicului a fost zgarcit in detalierea sustinerii,posibil ca acesta sa revina cu precizari concrete referitoare la circumstantele care au condus la implicarea responsabilitati procurorului.

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Nu am experienta in infiintarea de asociatii de proprietari de bloc si as dori sa stiu in afara de Statut, Act Constitutiv, Acord de Asociere si ... (vezi toată discuția)
Constituire asociatie proprietari IoanAdmin IoanAdmin Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu informatia privind documentele si nr. de exemplare ce trebuie intocmite pentru constituirea unei noi asociatii de ... (vezi toată discuția)
Alegerea unei noi conduceri corneliabenesch corneliabenesch Procesul verbal al Adunarii generale Extraordinare prin care este ales un nou presedinte si un nou Comitet executiv trebuie prezentat la judecatorie pentru ... (vezi toată discuția)