avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare contract de comodat

Buna ziua,
Am deschis o SRL in februarie 2012. Nu am prestat nimic, nu am avut niciun venit si nicio cheltuiala; mai pe romaneste "nu am miscat un pai"pe aceasta firma.
Contractul de comodat a expirat dupa 5 ani pe 13.02.2015.
Daca nu fac niciun demers firma va fi dizolvata?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 18:59, 12 Martie 2017
revin asupra textului: contractul de comodat a expirat pe data de 13.02.2017.#-o de vina a fost data de 13...::O
ONRC va solicita dizolvarea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie alexandru9591 alexandru9591 am omis sa depun la registrul comertului un nou contract de comodat pentru sediul social al firmei. Valabilitatea celui initial, a expirat la 17.02 .2005. Am ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl-d andreicts andreicts Buna ziua, Mi-au expirat cei 3 ani de SRL-D. Normal acum sint obligat sa trec la SRL, dar pe mine ma bate gandul sa inchid firma. Care ar fi procedurile: pot ... (vezi toată discuția)
Dizolvare oficiu srl Laura665 Laura665 am un srl care nu a avut niciodata activitate, sunt actionar unici si administrator nu am mai depus la finante declaratii de 4 ani, cred. nici nu am ... (vezi toată discuția)