avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie data de politist in locul meu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie data de politist in locul meu

Buna ziua, as dori sa stiu si yo daca am semnat o declaratie scrisa de politist si el nu mi-a citit-o, nici eu de asemenea doar am semnat ca nu este atat de penal fapta incat sa imi fac griji in privinta mea, dar daca ei au scris ce au vrut ei si eu am semnat si nu am citit. Totusi as dori sa merg din nou la Sectia de politie unde am dat declaratia si as vrea sa o recitesc ce as putea sa fac ? cum sa procedez ? va multumesc mult !!!!
Cel mai recent răspuns: alexandru13cozzmin , utilizator 00:12, 13 Martie 2017
Chiar daca a fost scrisa de politist ea reda ceea ce ati spus dvs. La final ati scris cu mana dvs. ca ceea ce este scris acolo ati declarat dvs, ati citit, va insusiti continutul si ati semnat . Va sigur ca s-a scris exact ceea ce ati declarat . Puteti merge sa rugati pe politist sa va citeasca din nou.
Sa va fac sa intelegeti intr-o seara eram in masina de firma cu prietena mea, detineam la noi ceva ilegal in tara noastra si nu ma feresc este mai bine sa stiti acel ceva ilegal este zis "marijuana" nu era la mine era la prietena mea din care ea speriata ca de la mine este ceea ce este adevarat acum faptul care este am declarat ca am luat de la niste rockeri din centrul vechi ca au crezut ca nu au crezut este o problema ca ei au vazut un apel la mine in telefon si cred ca am luat de la acea persoana si faptul este ca si cum s-ar zice ca bag omu nevinovat la puscarie, apelul acela era de un ce mai faci ? fiind prietenul meu de o viata acum nu stiu daca politia a scris ceea ce am zis eu sau ce au vrut ei, de aceea vreau sa-mi citesc declaratia imi trebuie avocat cu mine sau pur si simplu ma duc la sectia de politie si le zic ca vreau sa imi citesc declaratia data in ziua de la data de ora etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drogurile altor persoane in masina mea oreo97 oreo97 Buna ziua! Acum doua seri am plecat impreuna cu cativa prieteni intr-un club din bucuresti cu masina personala. Unul dintre ei avea asupra lui cateva grame de ... (vezi toată discuția)
Mai castiga in instanta? Alexandru Alecs Alexandru Alecs Buna ziua. Am fost amendat pentru o fapta pe care nu am comiso, dar am semnat PV si am scris \" sunt de acord si regret fapta, nu am mentiuni\". Sa va spun ... (vezi toată discuția)
Sicanare in trafic si accident neocaste neocaste Am o intrebare legata de o sicanare in trafic urmat de un mic accident, in sensul ca: Prima data imi taie calea, il claxonez, la 200m opreste in dreptul meu, ... (vezi toată discuția)