avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere mutare de pe functie de conducere pe functie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere mutare de pe functie de conducere pe functie de executie (politisti)

Buna ziua!
Exista posibilitatea legala ca un sef birou dintr-o structura judeteana a unei unitati din cadrul M.A.I. sa ceara in scris mutarea de pe functia de conducere pe o functie de executie din cadrul aceluiasi birou, daca exista posturi vacante si indeplineste conditiile de studii? Poate face asta si daca e singurul ofiter ramas din biroul respectiv (restul sunt agenti)? Poate un agent sa fie desemnat/imputernicit la comanda daca ofiterul nu mai doreste functia de conducere? Superiorii pot bloca aceasta cerere de mutare? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: maverick_65 , utilizator 12:47, 24 Martie 2017
Persoana are dreptul de a solicita un alt post care listat ca vacant, chiar daca se presupune a fi inferior ca gradatie celui pe care este acum incadrat.

Cererea salariatului poate fi aprobata daca indeplineste toate conditiile cerute. Interesant este de stiut de ce isi doreste acest lucru, avand in vedere ca este o treapta inferioara celei pe care se situeaza in prezent.
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat.
Stresul este motivul renuntarii la functia de conducere.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva functionar public ContSters240394 ContSters240394 Se poate muta definitiv un functionar public de pe superior pe superior, dar momentan este pe treapta 3 si postul pe care solicita mutarea este treapta 1, ... (vezi toată discuția)
Mutare pe o alta functie monodora monodora Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare ... (vezi toată discuția)
Mutare b123 b123 Functionar public intr o institutie publica se poate muta la Politia Locala? (vezi toată discuția)