Am divortat in 2010 legal,despartiti in 2009 . Situatia e ciudata cel putin,dupa vreo 3 ani dl s a trezit ca vrea program de vizita,a bagat proces si am bagat si eu in acelasi timp,deci doua procese in acelasi timp,am cerut instantei sa i dea program fix pt ca imi agresa copiii pe strada,tragea de ei,incat fata a sarit in fata masinii. Ambele procese au fost la acelasi judecator,,care a judecat unul si celalat l a respins ,el a facut apel. Intre timp s a judecat celalat. Am obtinut custodie exclusiva dupa tot tamtamul ,audierea copiilor,etc ,s a spus clar ca dl nu colaboreaza,a sp ca are bani dar nu da nimic copiilor,l a facut handicapat pe fii miu etc . Dar la celalat s a dat o rezolutie pe care eu n am primit o acasa si cand am cautat dosarul a fost prea tarziu sa fac recurs. S a dat generalitati,in necunostinta de cauza,,cica sa aduca copiii acasa, sa participe la scoala,etc si el nici macar nu le da o acadea. El s a casatorit cu o dra , a stat 2 ani,a divortat iar,nu stiu unde sta acum si ce face, domiciliul il are la un ap inchiriat in care statea cu dra asta de la masajul erotic. A sp ca el vrea sa si traiasca viata si ca sa mi creasca copiii mama,dar ca el totusi vroia sa se intoarca si eu n am vrut,a sp ca ne v a urmari toata viata,bineanteles nu sa ne faca bine. Poate cu ajutorul dv m as linisti si as rezolva corect aceasta situatie!
Dl av ,inteleg, stiu asta,dar el sta cuminte acum pt ca avem ceva ani cu procesul de partaj si cica castiga el mai mult procentaj din valoarea partajabila ca cica eu nu o sa am nevoie de casa ca am plecat si sunt sigura ca dupa ce pierde partajul unde deja am 70% din masa partajabila o sa inceapa cu sicanari. In hotarare se scrie ca pot pleca oricand din tara fara restrictii,dar sa Nu schimb domiciliul fara acordul lui. Cum sa fac?
Probleme sunt cu baiatul ,normal,are certificat din tara cu handicap,si aici a facut investigatii medicale plus referate de la scoala! Dar chiar cred ca exista posibilitatea sa faca el proces sau plangere penala ceva pt nerespectarea hotararii probabil pt ca o sa fie furios ca pierde procesul, v a face rau sigur,asteapta doar vreo cateva luni sa se termine