avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de LICHIDIZARE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de LICHIDIZARE

A auzit cineva de asa ceva? Daca da...aveti si un model?
Multumesc
Nu, n-am auzit si este interesant ce ar presupune...care este obiectul acestui tip de contract...
lichidizarea societatii :D... nici eu nu stiu despre ce e vorba, doar ca m-a rugat seful meu sa gasesc un model
Pot sa intreb pentru ce iti trebuie? Astfel de contracte se folosesc de regula pentru lichidizarea activelor
irinamayer a scris:

Pot sa intreb pentru ce iti trebuie? Astfel de contracte se folosesc de regula pentru lichidizarea activelor

#-o Verbul "a lichidiza" nu exista nici in dictionarele tiparite si nici in www.dexonline.ro.

@andreidinax
Am inteles ce... tip de sef aveti. Bafta, el singur arunca o piatra si o suta ca dvs. nu vor reusi sa o scoata.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Probabil a derivat ad-hoc substantivul lichiditate in verbul a face -, a produce -, a transforma in- lichiditate si l-a inventat pe "a lichidiza" :)
Iar contractul de lichidizare a unei societati e posibil sa se refere la transformarea activelor nelichide in active lichide si apoi, probabil, la acoperirea datoriilor pe scurta durata cu activele astfel obtinute prin "lichidizare"

Alte discuții în legătură

Executare silita parti sociale srl dveronik dveronik Buna ziua, as vrea sa stiu daca partile sociale intr-o societate cu raspundere limitata pot constitui obiectul unei garantii reale imobiliare.... Si in ... (vezi toată discuția)
Radiere srl bandi2 bandi2 buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)
Autorizare expert cadastru rstella rstella Am o intrebare: O cunostinta a obtinut stampila de autorizat ANCPI. Problema e ca seful ei o trimite la Adm. financiara sa dea o declaratie cum ca nu va ... (vezi toată discuția)