avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de LICHIDIZARE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de LICHIDIZARE

A auzit cineva de asa ceva? Daca da...aveti si un model?
Multumesc
De acord cu Elga50.
M-am gandit si eu ca ar fi vorba de obtinere de lichiditati dupa ce mi-a atras cineva atentia ca ar exista acest termen "lichidizare".
Probabil un contract de vanzare a activelor in mod rapid la un pret mai scazut, pentru a obtine lichiditati , dar termenul suna ca "dracu' "
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita parti sociale srl dveronik dveronik Buna ziua, as vrea sa stiu daca partile sociale intr-o societate cu raspundere limitata pot constitui obiectul unei garantii reale imobiliare.... Si in ... (vezi toată discuția)
Radiere srl bandi2 bandi2 buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)
Autorizare expert cadastru rstella rstella Am o intrebare: O cunostinta a obtinut stampila de autorizat ANCPI. Problema e ca seful ei o trimite la Adm. financiara sa dea o declaratie cum ca nu va ... (vezi toată discuția)