avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa Plafar retail
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa Plafar retail

Buna ziua !
Stimati domni !
Scriu pe acest forum pentru prima data , la recomandarea unui prieten ! Sper sa gasesc o solutie la problema noastra , sau macar pe cineva destul de competent care ne-ar putea ajuta in solutionarea acesteia.
Mentionez ca nu am studii juridice .
Problema e urmatoarea :
-Am furnizat marfa catre Plafar Retail in valoare de aprox 28000 lei . Dupa cum probabil ati aflat acestia au intrat in insolventa .
-Ne-am inscris la masa credala , dar am aflat ca s-a aprobat un plan de reorganizare prin care creanta noastra , a fost exclusa .
Ar mai fi o sansa sa recuperam creanta in cauza ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BSTPARTNER , utilizator 13:24, 13 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit de la firma aflata in insolventa, dupa expirarea perioadei de reorganizare laumari laumari Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti la o chestiune referitoare la posibilitatea de a recupera o datorie de la un client aflat in prezent in insolventa, la a ... (vezi toată discuția)
Insolventa Marinelag Marinelag Buna ziua, Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)
Facturi emise in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra are de recuperat o mare suma de bani de la o alta societate care a intrat in insolventa. Sumele au fost facturate si facturile ... (vezi toată discuția)