avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce e de facut ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce e de facut ?

Buna ziua,as dori sa stiu daca as putea sa dau afara din casa un copil familist fara servici si scandalagiu pe deasupra.Acesta este luat in spatiu atat el cat si sotia lui.ca proprieter pot sa-l dau afara sau fiind ruda de gradul 1 nu e posibil?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 20:17, 14 Septembrie 2009
Exista un contract de inchiriere valid din punct de vedere legal ,la aceasta ora ?
Puteti formula o actiune in evacuare pentru lipsa de titlu si imposibilitate de convietuire persoanele despre care vorbiti, in sensul legii fiind tolerate.
Daca sunteti supusa la abuzuri fizice sau/si verbale din partea fiului puteti formula si o plangere penala la politie.
buna seara
daca la momentul de fata nu exista un contract de inchiriere puteti formula o actiune in evacuarea toleratului pe care o dovediti cu porbe ca provoaca scandal si convieturie va este imposibila in situatia creata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din spatiu nicolnicol nicolnicol Sunt divortata de 10 ani , am doi copii care nu mai sunt minori. Cu unul din copii am mari probleme . Are 22 de ani si nu se poate convietui cu el. Am facut ... (vezi toată discuția)
Rezolvare conflict crisupelu crisupelu Buna seara! As dori sa stiu cum este considerata din punct de vedere legal urmatoarea notiune. Locuiesc impreuna cu sotul meu si copilul nostru in imobilul ... (vezi toată discuția)
Fiu scandalagiu flori2009 flori2009 Buna seara! As vrea sa stiu daca exista vreo cale, de preferinta judecatoreasca, prin care parintii pensionari sa poata obliga fiul in varsta de 37 ani, sa ... (vezi toată discuția)