Buna ziua am dat penie la doi copii dintre care fata a facut varsta de 18 ani.si le dadeam la amndoi suma de 200 lei .dupa ce mia scos fata a ramas la baiat de 1900 .dc daca eu nu am nk un venit.
Poate sunt aceia care au crezut ca daca au apucat sa fie alesi ca soti/ parteneri/ tatici pt copilul lor, vor fi tinuti toata viata in carca de femeile care i-au ales.
Bineinteles ca e acelasi puturos ales de mama, dar de ce e relevant ca l-a ales mama, mama care acum se vaita ca e puturos ? L-a ales si de puturos, l-a si lasat..
Nu ati patit sa luati cartofi de la piata.. aratosi, curati, ieftini si cand i-ati curatat acasa, ati vazut ca sunt negri in interior ? Ce, i-ati mancat stricati ca dvs i-ati ales ?
Eu spun că sunt cei care şi-au ales ca mame pentru copiii lor femei capabile să-şi întreţină singure copiii , eventual pe lângă cariere profesionale frumoase şi care, de necaz că s-au despărţit de ele, devin brusc şomeri şi pot contribui la creşterea şi dezvoltarea lor doar prin îmbrăţişări :)
gi-jane...comparatia e perfecta! probabil, din graba...la maritat...s-o fi ales cu 60-100kg de cartofi bolnaviori...cam asa ca incercatul de la piata! :)))
Martonze...disputa ramane in sensul alegerii de catre femie a tatalui copiilor ei vs. alegerea de catre barbat a mamei copiilor lui. Cred ca feminismul-matriarhat din prezent exonereaza barbatul de vreo alegere....cu atat mai putin una shmekereasca, asa cum o definiti dvoastra. Ptr ca, nu-i asa?, the wonder woman stie, vegheaza, actioneaza!