avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca nu am venit, de ce mi-a majorat pensia alimentara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca nu am venit, de ce mi-a majorat pensia alimentara ?

Buna ziua am dat penie la doi copii dintre care fata a facut varsta de 18 ani.si le dadeam la amndoi suma de 200 lei .dupa ce mia scos fata a ramas la baiat de 1900 .dc daca eu nu am nk un venit.
Poate sunt aceia care au crezut ca daca au apucat sa fie alesi ca soti/ parteneri/ tatici pt copilul lor, vor fi tinuti toata viata in carca de femeile care i-au ales.
Bineinteles ca e acelasi puturos ales de mama, dar de ce e relevant ca l-a ales mama, mama care acum se vaita ca e puturos ? L-a ales si de puturos, l-a si lasat..
Nu ati patit sa luati cartofi de la piata.. aratosi, curati, ieftini si cand i-ati curatat acasa, ati vazut ca sunt negri in interior ? Ce, i-ati mancat stricati ca dvs i-ati ales ?
Eu spun că sunt cei care şi-au ales ca mame pentru copiii lor femei capabile să-şi întreţină singure copiii , eventual pe lângă cariere profesionale frumoase şi care, de necaz că s-au despărţit de ele, devin brusc şomeri şi pot contribui la creşterea şi dezvoltarea lor doar prin îmbrăţişări :)
gi-jane...comparatia e perfecta! probabil, din graba...la maritat...s-o fi ales cu 60-100kg de cartofi bolnaviori...cam asa ca incercatul de la piata! :)))
Martonze...disputa ramane in sensul alegerii de catre femie a tatalui copiilor ei vs. alegerea de catre barbat a mamei copiilor lui. Cred ca feminismul-matriarhat din prezent exonereaza barbatul de vreo alegere....cu atat mai putin una shmekereasca, asa cum o definiti dvoastra. Ptr ca, nu-i asa?, the wonder woman stie, vegheaza, actioneaza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal fara drept de vizita IsabelleMarcovici IsabelleMarcovici Buna ziua, imi puteti spune va rog, un tata care nu are drept de vizita, isi poate vizita copilul la gradinita? Daca da, in ce conditii? Ce instrumente ... (vezi toată discuția)
Test serologic de filiatie danavlad danavlad buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire de paternitate tatal a cerut efectuarea testului serologic de paternitate. Rezultatul a iesit favorabil, ... (vezi toată discuția)
Cum vedeti, sintagma "deregila"??? Manole Dumitru Manole Dumitru Legea, privind admitere custodiei minorilor, prevede .\"copii minori se incredinteaza parintelui cel mai bine plasat\"...De ce exista sintagma \"DE REGULA ... (vezi toată discuția)