avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda cu mostenitorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda cu mostenitorii

Bună ziua, la primăria unde lucrez au fost inregistrate contracte de arendă cu cetățeni ce nu sunt proprietari directi ai terenului. terenul este proprietatea parinților, sunt aceste contracte legale? Și dacă nu cine are autoritatea de a le anula aceste contracte?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: mincinosul , utilizator 09:28, 15 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Parintii astia sunt in viata sau decedati?
Decedați
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venit arenda teren agricol ailito99 ailito99 Buna ziua, Am mostenit -teoretic- pentru ca titlurile de proprietate nu s-au dat nici pana acum, un teren agricol. Terenul nu se lucra pentru ca nimeni din ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract arenda ioannn ioannn BUNA ZIUA, 1. spuneti-mi va rog frumos CE DOCUMENTE sunt necesare pentru prezentarea mea la primaria localitatii unde iau in arenda un teren, pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda TomaGradinaru TomaGradinaru Sunt un fermier si lucrez terenuri pe raza mai multor comune. La unele primarii, secretarul comunei nu vrea sa inregistreze contractul de arenda, daca cel de ... (vezi toată discuția)