avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Amenda neplatita Austria - consecinte
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Amenda neplatita Austria - consecinte

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca nu platesc o amenda (depasire viteza) de 120e primita pe teritoriul Austrieice se poate intampla? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:55, 16 Mai 2017
Ce sa se intample...daca nu. platesti o sa ti trimita iar plic cu majorari 20 30 de euro...adica o sa tot creasca...si daca tot nu platesti cand te prinde politia pe Austria o sa platesti pe loc suma stransa..daca n ai bani sa platesti faci puscarie de banii aia...cate zile??depinde ce hotaraste judecatorul...(te retine pe loc nu poti sa mai pleci)
Da, in Austria se face inchisoare daca nu achitati amenda.
Ei nu stau la discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda din austria Alexalin81 Alexalin81 Salut, acum cateva zile am primit la adresa mea din Romania un plic cu o amenda de viteza pe teritoriul Austriei, (limita era de 80 km/h, iar eu am depasit ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Amenda radar in austria cristibrad69 cristibrad69 Buna ziua, imi cer iertare ca va contactez insa ma aflu intr-o situatie in care nu m-am mai aflat si nu prea stiu ce sa fac. Am primit acasa, la domiciliul din ... (vezi toată discuția)