avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Efectele anulării rezolutiei ONRC desființare firmă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Efectele anulării rezolutiei ONRC desființare firmă

O firmă a fost radiată în anul 2013. Ulterior, în anul 2016, prin hotărâre judecătorească, Rezoluția ONRC de radiere a fost anulată. Firma deține un teren, pentru care s-a plătit în această perioada (2013-2016) impozitul de către o persoană fizică, iar acum Primăria solicită achitarea impozitului retroactiv de către firmă.
Vă rog sa-mi comunicați dacă solicitarea primăriei este legală.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:00, 15 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Adică pentru același teren ar trebui să se plătească impozit de două ori?
Mergeți la primărie și reglementati problema. Dacă se emite vreun titlu executoriu trebuie să fie contestat și arătat că impozitul a fost plătit.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)
Societate radiata, situatie patrimoniu nelamurita Ramona_9 Ramona_9 Buna ziua!Am fost plecat din tara iar acum am alat ca ONRC mi a radiat societatea comerciala in 2011 pe motiv de bilant nedepus.Problema este ca am un imobil ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de scutirea impozitului pe cladiri si teren retroactiv? gamenti gamenti buna ziua ma intreb daca se poate beneficia de scutirea impozitului pe cladiri si teren retroactiv pentru o persoana cu handicap.In ianuarie 2019 am depus ... (vezi toată discuția)