avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cetatean non-ue taxe
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cetatean non-ue taxe

Buna ziua,

Ce taxe trebuie sa plateasca un cetatean non-ue(permis de munca pe 2 ani) angajat la o firma romaneasca.,cat la % din brut si ce anume ?
Si totodata angajatorul ce taxe plateste pentru un cetatean non-ue ?
Multumesc in avans pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 14:45, 14 Martie 2017
Cetatenii non-UE vor fi angajati cu minimum salariul mediu pe economie si se vor plati aceleasi contributii ca si pentru cetatenii romani.
Aveti obligatia de a instiinta Oficiul pentru Imigrari dupa inregistrarea contractului individual de munca, precum si la incetarea acestuia. Aceeasi obligatie le revine si lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean strain, salar in romania, cum face acest lucru legal? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa-mi imi spuneti daca la o firma un cetatean maghiar este administrator, care vrea sa devina angajat al acestei firme (dupa parerea mea ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar francez in romania ancutza_bo ancutza_bo Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile la intrebarile de mai jos : 1. Care este procedura de angajare in cazul unui pensionar francez? 2. Care ... (vezi toată discuția)
Angajare străini - aviz angajare și încadrare salarială MihaiMihalcea MihaiMihalcea Bună ziua, Activez într-o companie multinațională care deseori se întâlnește cu cetățeni străini în cadrul procesului de recrutare, prin străini ... (vezi toată discuția)