avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Forma autentificata acord de mediere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Forma autentificata acord de mediere

Buna ziua!
La un dosar pentru inselaciune a fost depus un acord de mediere! Procurorul a cerűt instantei sa emita ő adresse la biroul de mediator sa confirme daca acordul a fost incheiat acolo! Instanta a admis fiindca actul nu este in forma autentificata! Mediatorul a raspuns sí zice ca actul nu a fost semnat acolo! Cica nu stie nimic despre acest acord
Procesuil va fi suspendat pana vor face anchete in legatura cu presupusul fals sí uz decfals sau se judecata in continuare neluand in vedere respectivul acord de mediere? Sau declaratia mediatorului confirma falsul fara indoieli?
Mentin ca nu stiam despre fals,am fost arestat in 2015 atunci ám angajt pe cineva sa daca actele de impacare sí mediere pentru mind,iar acum ám cerűt actele sí mi a dat un acord de mediere fals! Cred deoarece mediatorului nu stie nimic despre acest.a
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:36, 14 Martie 2017
Ma bucur ca a aparut si domnul mediator.
Sper ca v-a lamurit.

Avocatul dvs. trebuia sa va lamureasca in mod normal.
Este insa foarte dificil sa gasesti avocat care sa aiba timp de client...ca sa discute tot...
De regula costa de nu se poate plati...sau daca avocatul nu prea stie se da ocupat...
Nu ma pot pronunta in cazul dvs...
Clientul stie...

Notarii nu autentifica acordul de mediere.
Probabil ca avocatul dvs. cunoaste doar dreptul penal si nu intelege ca dreptul este vast si nu consta doar intr-o ramura de drept...
Exemplul acesta este elocvent...in sensul ca ar trebui sa mai angajati un avocat care sa stie si o alta ramura de drept...ca dreptul este vast...

Problema nu consta in acordul de mediere autentificat ci intr-o alta problema care trebuie cercetata...si anume daca exista sau nu acord de mediere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producere probe mincinoase Bencipici Bencipici Care este procedúra in care inculpatul produce probe mincinoase iar instanta descopera acest fapt? (vezi toată discuția)
Acordul de mediere investit cu titlu executoriu Ciobanu Vasile Ciobanu Vasile In diferite cercuri de discutii cu referire la mediere, apare din ce in ce mai des o dorinta exprimata de mediatori [b]\"acordul de mediere sa fie executoriu, ... (vezi toată discuția)
Împărțirea bunurilor la mediator: se poate ca, prin acord de mediere, fostul soț să renunțe la partea lui dintr-o casă luată cu credit ipotecar? alexandra83 alexandra83 Buna ziua! În timpul căsătoriei am cumparat casa părinților printr-un credit ipotecar, pentru a-i ajuta ca banca sa nu le ia casa. Rata crescuse foarte ... (vezi toată discuția)