avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... copil cu dizabilitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

copil cu dizabilitati

Bună ziua,am un copil care în iunie împlinește 3 ani și sunt în concediu creștere copil cu handicap,întrebarea mea este:când încep serviciul?în iunie când împlinește 3 ani sau în octombrie când expira certificatul de handicap?mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 14 Martie 2017
Intoarcerea la serviciu se produce atunci cand copilul implineste 3 ani.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil alina84mrc alina84mrc Buna ziua! Sunt in concediu de crestere copil,iar pe 7 noiembrie fetita mea implineste 2 ani. Cum trebuie sa procedez pentru a ma intoarce la serviciu si mai ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, daca am nascut pe 04.04.2016, si concediul de crestere copil este de 2 ani, care este termenul de intoarcere la serviciu? ca am inteles ca 30 de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa ccc henrietadominik henrietadominik buna,in 11 iunie 2012 implineste baietelul meu 2 ani si as avea mai multe intrebari legat de reintoarecerea la locul de munca - cand ar trebui sa fie prima zi ... (vezi toată discuția)