avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Eu am in ingrijire un batran de 80 ani,batranul vrea sa facem un contract de intretinere,ce acte necesare imi trebuiesc ? va multumesc mult anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:39, 15 Martie 2017
Actul de proprietate al imobilului in original, documentatia cadastrala, certificat de atestare fiscala de la Primarie, adeverinta de la Registrul Agricol - Primarie (daca imobilul este casa+ teren), adeverinta de la Asociatia de Proprietari (daca imobilul este un apartament), adeverinte de la utilitati (gaze, curent electric, apa, salubritate) din care sa rezulte faptul ca nu exista debite, certificat de performanta energetica (daca este vorba de un apartament sau casa are o suprafata mai mare de 50 m.p), o adeverinta de la medicul de familie din care sa rezulte faptul ca persoana nu figureaza in evidenta cu boli psihice (notarul poate aprecia si necesitatea unui certificat medico-legal, eliberat de un medic legist sau de Institutul de Medicina legala, in cazul in care are dubii cu privire la discernamantul batranului), cartile de identitate, certificatul dvs de casatorie si un angajat al Departamentului de Asistenta Sociala din cadrul Primariei, care sa asiste batranul la perfectarea contractului de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatia cadastrala baranyaizsuzsa baranyaizsuzsa Buna ziua! Una din actele necesare la o tranzactie este Documentatia Cadastrala si Intabularea.Intrebarea mea este daca aceasta este necesara doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Testamentul se face cu 2 martori sau se face pe baza unei adeverințe ... Magie1 Magie1 Testamentul se face cu 2 martori sau se face pe baza unei adeverințe medicale că nu are probleme persoana. Și orice act de donație sau certificat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil 2 proprietari janinna62 janinna62 Buna ziua, Cazul pentru care am nevoie urgent de un sfat este urmatorul: in anul 1998 sotul meu a cumparat un apartament cu doua camere in care urmau sa ... (vezi toată discuția)