Buna seara! Mă puteți lămuri și pe mine intr-o problema? Am avut un apartament în București cumpărat printr-un credit de nevoie personale cu ipoteca pe care nu l-am mai putut plăti și am fost executat silit de o societate de executori judecătorești din București. Între timp eu am plecat din București și m-am mutat in provincie la Tulcea. Apartamentul a fost vândut la licitatie, după care ei au continuat să mă urmărească la Tulcea pt a-mi pune poprire pe venituri, fapt pe care au și reușit să-l faca. Întrebarea mea este: Au dreptul să facă acest lucru, ținând cont de faptul că acest executor nu are competenta teritoriala pe Tulcea? Mulțumesc!
Nu este vb de competenta teritoriala aici. Executarea silita a inceput cand aveati domiciliul in Bucuresti. Nu s-a dispus deschiderea unui nou dosar de executare silita, executarea facandu-se in baza aceluiasi dosar.
Poprire pe cont
necajita31
Sunt garant ipotecar la un credit,in valoare de 27.000 euro pe care l-am facut eu si sotul meu; ipoteca fiind pe un imobil (apartament cu 2 camere)care la ... (vezi toată discuția)