avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Competenta teritoriala executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Competenta teritoriala executor judecatoresc

Buna seara! Mă puteți lămuri și pe mine intr-o problema? Am avut un apartament în București cumpărat printr-un credit de nevoie personale cu ipoteca pe care nu l-am mai putut plăti și am fost executat silit de o societate de executori judecătorești din București. Între timp eu am plecat din București și m-am mutat in provincie la Tulcea. Apartamentul a fost vândut la licitatie, după care ei au continuat să mă urmărească la Tulcea pt a-mi pune poprire pe venituri, fapt pe care au și reușit să-l faca. Întrebarea mea este: Au dreptul să facă acest lucru, ținând cont de faptul că acest executor nu are competenta teritoriala pe Tulcea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:17, 15 Martie 2017
Nu este vb de competenta teritoriala aici. Executarea silita a inceput cand aveati domiciliul in Bucuresti. Nu s-a dispus deschiderea unui nou dosar de executare silita, executarea facandu-se in baza aceluiasi dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca, datorie neacoperita dupa vanzare adrian2809 adrian2809 Buna seara! Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu niste lamuriri! Sunt executat silit pt neplata unui credit de nevoi personale cu ipoteca cu care am ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont necajita31 necajita31 Sunt garant ipotecar la un credit,in valoare de 27.000 euro pe care l-am facut eu si sotul meu; ipoteca fiind pe un imobil (apartament cu 2 camere)care la ... (vezi toată discuția)