avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am ramas fara permis pe 120 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am ramas fara permis pe 120 zile

Daca dau o declaratie notariala ca am nevoie de permisu de conducere la lucru in strainatate pot sal primesc inapoi fara drept de conducere pe teritoriu Romaniei
~ Conținut șters la cerere ~
Ca am inteles ca se poate da o declaratie notariala ca ai nevoie de iel in alt stat sil primesti inapoi dar cu conditia sa nu circuli pe teritoriul Romaniei. Pe motivul ca lucrez acolo sil poti primi . Ca el este suspendat doar pe teritoriul tarii noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conduc in romania? florinbalau florinbalau Buna ziua! Anul trecut mi-a fost suspendat permisul de conducere timp de 12 luni pentru :\" failing to provide specimen for analysis \" ,adica : nu am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Dovada provizorie. conducere in afara tarii Cristianna Cristianna Buna ziua!Se poate circula in strainatate cu dovada provizorie?Banuiesc ca nu,dar vreau sa stiu daca exista o solutie pentru astfel de probleme.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in ro Petreppp Petreppp daca permisul de conducere a fost suspendat in Romania pe o perioada de 30 de zile pot face o declaratie notariala cum ca nu voi conduce pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)