avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport minor

buna ziua,am si eu o intrebare,am un baietel de 5 ani si as dori sa ii fac pasaport,problema este ca de 2 ani eu numai stiu nimic de fostul meu concubin,as dori daca se poate sa imi spuneti cum as putea sa fac pasaport baiatului fara el.stiu ca am nevoie de semnatura lui dar din pacate nu stiu nimic de el,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:55, 15 Martie 2017
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei de judecata solicitand sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acordul celuilalt parinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat Ionela90mihai Ionela90mihai Buna seara!Eu si fostul sot suntem divortati de doi ani dar avem custodie comuna.As vrea sa plec la anul cu copilul intr-o vacanta in afara tarii,dar ... (vezi toată discuția)
Cum as putea să îmi obțin copii? Evellyne Evellyne Am avut un concubinaj de 11 ani din care rezultă 3 copii cu multe scandaluri din cauza alcoolului și geloziei a ajuns și la violenta fostul concubin ,am ... (vezi toată discuția)
Tutela copil minor Buna seara Eu si fostul meu concubin ne-am despartit ...impreuna avem un baietel de 4 ani si jumatate ...eu sunt plecata in belgia din februarie anul ... (vezi toată discuția)