avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum as putea să îmi obțin copii?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum as putea să îmi obțin copii?

Am avut un concubinaj de 11 ani din care rezultă 3 copii cu multe scandaluri din cauza alcoolului și geloziei a ajuns și la violenta fostul concubin ,am dovezi de la IML,sesizări la DGASPC cu toate acestea .Eu am plecat într-o țară străină pt a-mi putea câștiga copii deoarece el nu vrea să mi dea e contra ,văzând toate acestea din partea lui m-am gândit să mergem pe cale legală.El deja mă amenința ca m-a dat deja în instanță pt abandon părăsire și toate acestea ,eu nu îl cred din cauză că minte mult i-am spus că doar atunci îl v-oi crede când îmi arată un Nr de dosar și ceva acte precum că a început procedurile,daca a făcut treaba asta as mai putea să îmi câștig copilașii ,va rog explicati-mi ce as putea sa fac in cazul acesta,mai precizez că eu sunt cu cineva și el la fel e cu alta femeie ce stau împreună cu copii noștrii .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:21, 7 Decembrie 2018
Prin proces se decide.
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei de judecata solicitand stabilirea domiciliului minorilor la dumneavoastra si exercitarea autoritatii parintesti de ambii.
Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Daca vreti sa va luati copiii in strainatate si nu vrea sa va dea acceptul in fata unui notar atat pentru pasapoarte cat si pentru iesirea din tara, atunci solicitati tot in instanta sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acest acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă am trăit în concubinaj ... Nicol4083 Nicol4083 Buna ziua, Am. Și eu o întrebare va rog dacă am. Trăit în concubinaj din care au rezultat 2 copii minori și sunt plecat în Anglia, m am despărțit ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Relocarea minorului cu mama in strainatate Monica_J Monica_J Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: Dupa separararea de fostul concubin urmare a unor incidente de violenta domestica in UK, locul nasterii ... (vezi toată discuția)