Buna seara,
In luna octombrie 2016 am depus o adeverinta cu sporuri in procente de la societatea unde am lucrat mai multi ani, la casa de pensie sector 2, ca sa mi se recalculeze pensia anticipata.
Am primit doar cuponul cu diferenta recalculata doar pe 3 luni de la data cand am depus adeverinta, dar in scris nu am primit nimic sa vad si eu modul de calcul sau cat imi revine pe o luna... Vreau sa intreb daca nu trebuia sa mi se dea din urma de la data cand m-am pensionat adica din 2014 diferenta de calcul, si daca exista vre-un articol din legea pensiilor, pentru ca as vrea sa fac o contestatie la casa de pensii sau mai departe... Cu cine am mai vorbit mi s-a spus ca trebuia sa mi se dea din urma... va rog stie cineva daca exista vre-un articol la care sa ma refer in contestatie.Va multumesc anticipat.
Veti primi si o noua decizie.
Sumele rezultate dupa recalculare se platesc incepand cu luna urmatoare depunerii cererii - art 107 alin 5 din legea pensiilor.
Recalculare pensie
dorel13
Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)