avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenzi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenzi

buna ziua ,as dori sa stiu cine este abilitat sa dea amenda pentru lipsa Autorizatiei de Constructie la o casa ? Politia Locala , Serviciul Disciplina in Constructii sau Directia Generala de Dezvoltare Urbana?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:05, 16 Martie 2017
Serviciile din subordinea primariei,respectiv politia,serviciul urbanism ,directia corp control
Suplimentar,poate aplica amenzi inclusiv inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda mfrincu mfrincu buna ziua . conform Ordonanței de urgență nr. 100/2016 pentru modificarea și completarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și ... (vezi toată discuția)
Sesizare constructie ilegala pvstefanes pvstefanes Am sesizat per email la ISC de 2 ori, executarea de modificari fara autorizatie la structura imobilului in care locuiesc. Deoarece nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Amplasare garaj erd_h erd_h unul dintre proprietarii de garaje de pe domeniul public si a extins garajul pana in apropierea de peretele casei mele. Pana acum erau aprox 2 m intre peretele ... (vezi toată discuția)