avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D - Spatiu comercial in incinta scolii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D - Spatiu comercial in incinta scolii

Buna ziua,

Am deschis acest subiect pentru a va ruga sa ma ajutati cu informatii privind legile la care trebuie sa ma supun privind alimentatia si nu numai.

Doresc sa deschid un spatiu comercial in interiorul unei scoli, licitatie la care am participat si am castigat-o, insa nu am prea multe informatii privind partea legala.

Nu stiu ce coduri CAEN sunt cele mai potrivite pentru o astfel de firma.

Specific faptul ca in momentul de fata doresc sa cumpar de la distribuitori marfa( sandwichuri, patiserii, apa, etc ), iar in viitor doresc sa produc eu sandwischurile.

Ma puteti sfatii cu codurile CAEN si cu ce acte mai am nevoie, cat si ce aprobari?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:36, 19 Martie 2017
Inca nu ati infiintat firma? La licitatie trebuia sa fi participat cu firma, nu ca persoana fizica, ulterior contractul si cheltuielile ce vor aparea pe acest contract sa poata fi emise pe firma si trecute in contabilitatea firmei.
Despre inceperea sa cumparati marfa, in niciun caz nu incepeti pana nu aveti infiintata firma si nu incepeti sa vindeti pana nu aveti inregistrata casa de marcat la finante pe acel punct de lucru.
Detalii despre infiintarea firmei si a punctului de lucru, procedura care se face la registrul comertului. cititi la adresa [ link extern ] .
Ma puteti indruma va rog asupra codurilor CAEN pentru o astfel de societate.

Mentionez faptul ca pentru moment doar comercializez marfuri alimentare(ambalate), urmand ca in urmatorul an scolar sa le si produc).

Va multumesc.
Va rog sa cititi materialul de la adresa [ link extern ]
Imi puteti spune va rog ce trebuie sa completez in urmatoarele campuri din actul constitutiv:
• .......................................lei, reprezentând .................... EUR/USD/......, la cursul B.N.R. din data de ,......lei/1 EUR/USD/...., aport în numerar;
• .......................................lei, reprezentând (descriere bun aportat)................................., aport în natură;
Daca aveti doar aport in numerar in lei, treceti valoarea respectiva, si atat. Acesta descris de dumneavostra e un model general si fiecare completeaza acolo unde se incadreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru crestere capital social srl suciu_diana suciu_diana Pentru crestere capital social SRL nu sunt lamurita daca documentele de mai jos sunt toate, ce trebuie depuse: - act constitutiv actualizat - cerere de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)
Aport numerar la i.i. Dl_Sandu Dl_Sandu Am inceput activitate de comert cu produse decorative,la inceputul activitatii am investit aproximativ 15000 lei in marfa plus cheltuieli infiintare .Cum ... (vezi toată discuția)