avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imi pot desfiinta copilul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imi pot desfiinta copilul?

Buna ziua! Am 2 baieti si baiatul cel mic(22 ani)ne-a facut numai probleme in ultimii ani. A facut datorii peste tot pe unde a umblat,a luat bani cu camata,a furat...toti banii i-a bagat la pacanele si la poker..si noi eram nevoiti sa ne imprumutam de bani pentru a-i plati lui datoriile. Acum 2 zile ne-a furat 200 de milioane si nu mai reusim sa dam de el de atunci. Nu am crezut ca o sa ajung nici sa ma gandesc macar ca as vrea vreodata sa-l desfiez....cu atat mai putin sa fiu si sigura ca e bine ce fac. Intrebarea mea este il pot desfia?
Cel mai recent răspuns: Gojgaruandreea , utilizator 11:31, 17 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o datorie la un camatar Alex20001 Alex20001 Am făcut o datorie de 30000 și nu mai pot sa o plătesc, băiatul a cerut camata la ei și implicit este un cămătar, nu știu cum sa dau banii înapoi, dar ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru camatarie ROMANANDREEA13 ROMANANDREEA13 buna ziua!!o sa intru direct in subiect...acum 11 luni sotul meu a imprumutat o suma de bani (1000 euro) de la asa-zisii camatari, angajandu-se VERBAL la o ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției a făcut un împrumut cu camătă. sunt obligați moștenitorii să-l achite? crisss93 crisss93 buna seara! Ma scuzati ca va deranjez, am si eu o problema: bunicul sotiei mele a murit joia trecuta si l-am inmormantat ieri si cand l-am inmormantat am ... (vezi toată discuția)