avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... profesor studii ssd
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

profesor studii ssd

Buna ziua, sunt absolventa a Colegiului Universitar, 3 ani, invatamant de zi, la stat,promotia 1994, subinginer zootehnist.In anul intai am avut avut o materie necesara, la vremea respectiva, celor care doreau sa predea in invatamant- Relatii socio-umane. Stiu ca legea invatamantului s-a tot schimbat, as dori sa va intreb daca indeplinesc conditiile pentru a incepe o cariera in invatamant.Nu am experienta in domeniul in care am studiat, daca imi va fi acceptat dosarul ma gandesc sa particip la concurs pentru postul de profesor de biologie debutant, scoala generala. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: danabubu , utilizator 16:24, 17 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns, nu prea inteleg ce inseamna 'daca', ramane la alegerea inspectorului scolar sau exista clar in lege ca pot participa la concurs, avand in vedere anul absolvirii, urmand sa termin modulul psihopedagogic in decurs de cativa ani.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)
Incadrare calificat si necalificat bodo4u bodo4u Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! situatia pe care o prezint este urmatoarea...sunt ... 525+50 525+50 Buna ziua! Situatia pe care o prezint este urmatoarea...Sunt pensionar militar cu varsta de 50 ani (am studiile necesare si modulul psihopedagogic necesare ... (vezi toată discuția)