Bună seara. În data de 17.03 2014 am anunțat ca nu doresc sa mai vin la lucru începând cu data de 24.03.2017 , am făcut o cerere prin care am stipulat sa fie cu acordul partilor pentru a nu fi obligată să stau în preaviz. Precizez ca am funcția de director de magazin. Cererea mi-a fost înregistrată dar ulterior mi s-a spus sa refac cererea conform art 81 alin 7 , Am cautat articolul și acum nu știu cum sa procedez. Din cauza neregulilor în aceasta firma vreau sa plec cat mai repede,nu vreau sa stau mai mult în preaviz. Dacă le refac cererea pe baza art 81 alin 7 ma pot obliga sa stau în preaviz conform contractului de munca? Am nevoie de niște sfaturi, sincer va spun ca , datorita acestor nereguli pot lua amenda penală sau poate și mai rău și chiar nu vreau sa risc. Multumesc din suflet.
Buna dimineata. Nereguli ma refer ca nu am autorizatii de functionare,isu, nu achitata taxa la care face referire legea 8/1996 parca ,prin care poti asculta muzica,nereguli la preturi din magazin. Sunt multe. Sincer prefer sa ma retrag , am gasit in alta parte unde stiu ca nu am astfel de probleme. Prefer un salariu mai mic dar sa dorm linistita noaptea.
Da, sunt de acord dar cand stiu deja ca am luat avertisment pentru asa ceva ,credeti-ma ca nu vreau sa ma leg la cap fara sa ma doara. Prefer sa renunt. Se cunoaste situatia si se lucreaza. Cand se va rezolva,poate dupa iunie..ce tine de mine le am in regula. Contabilitate, dosare..etc tot e in regula.