Bună ziua.Ce pot face după cei 2 ani de concediu pentru creştere a copilului....în cazul în care societatea la care am lucrat are suspendată activitatea pentru 3 ani...începând cu august anul trecut?Dacă doresc să depun actele pentru şomaj....societatea ce trebuie să facă?Trebuie să depun eu o cerere de reangajare? Dar SC dacă e suspendată....poate să-mi facă decizia de încetare...şi ce mai trebuie să depun la şomaj?ªi trebuie să merg şi la ITM? Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor!!! Cu respect...Cristina.
păi contabila mi-a zis că nu poate să facă nimic,deoarece societatea e suspendată şi nu poate face nici un fel de operaţii....ea depune doar bilanţul la 6 luni...Dar societatea dacă e suspendată..poate să mă dea în şomaj????poate face aceste hârtii necesare?
Cu toate ca despre acest subiect s-a mai discutat pe forum .... va pot spune parerea unui ITM : se face decizie de incetare a c.i.m. in baza art.65 alin.1 C.mun. .... singura problema este ca nu aveti cum sa efectuati preavizul, avand in vedere ca activitatea societatii este suspendata.
Somaj tehnic
ana-cristina 11
Buna seara.Sociatatea la care lucrez a decis sa trimita in somaj tehnic o parte din angajati.Am fost anuntati cu 2 zile inainte de data la care se incepe ... (vezi toată discuția)