avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce fac dupã cei doi ani de concediu pentru creºterea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce fac dupã cei doi ani de concediu pentru creºterea copilului...în cazul în care societatea are suspendatã activitatea pe 3 ani?

Bună ziua.Ce pot face după cei 2 ani de concediu pentru creştere a copilului....în cazul în care societatea la care am lucrat are suspendată activitatea pentru 3 ani...începând cu august anul trecut?Dacă doresc să depun actele pentru şomaj....societatea ce trebuie să facă?Trebuie să depun eu o cerere de reangajare? Dar SC dacă e suspendată....poate să-mi facă decizia de încetare...şi ce mai trebuie să depun la şomaj?ªi trebuie să merg şi la ITM? Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor!!! Cu respect...Cristina.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 15 Septembrie 2009
Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa faceti ocerere de reincepere a lucrului, dupa care, societatea sa va concedieze pentru a beneficia de somaj.
păi contabila mi-a zis că nu poate să facă nimic,deoarece societatea e suspendată şi nu poate face nici un fel de operaţii....ea depune doar bilanţul la 6 luni...Dar societatea dacă e suspendată..poate să mă dea în şomaj????poate face aceste hârtii necesare?
1. Contabila vorbeste pentru documentele ei contabile.
2. Decizia de incetare a CIM se poate face.
Cu toate ca despre acest subiect s-a mai discutat pe forum .... va pot spune parerea unui ITM : se face decizie de incetare a c.i.m. in baza art.65 alin.1 C.mun. .... singura problema este ca nu aveti cum sa efectuati preavizul, avand in vedere ca activitatea societatii este suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie reincepere activitate salariat dupa somajul tehnic danbaban danbaban Am fost in somaj tehnic timp de trei luni. La incheierea perioadei si reinceperea activitatii, Camera de munca mi-a cerut o alta decizie de reincapere a ... (vezi toată discuția)
Itm nu vrea sa imi acorde drept dreptul la somaj desi mi s a terminat indemnizatia ptr cresterea copilului si societatea a fost inchisa temporar pe 3 ani marinescu l marinescu l Singurul art pe care mi la dat a fost 55 lit b si stiu ca cu asta nu se intra in somaj indemnizatia sa terminat pe 12 febr 2010 iar firma a fost inchisa in ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ana-cristina 11 ana-cristina 11 Buna seara.Sociatatea la care lucrez a decis sa trimita in somaj tehnic o parte din angajati.Am fost anuntati cu 2 zile inainte de data la care se incepe ... (vezi toată discuția)