latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Johncolonelu	                   

Pot contesta valoarea vitezei depistata de aparatul radar si mentionata inPV contraventie si care a implicat retinerea permisului de conducere si suspendarea ... (vezi toată discuția)
	                    Johncolonelu	                   

Pot contesta valoarea vitezei depistata de aparatul radar si mentionata inPV contraventie si care a implicat retinerea permisului de conducere si suspendarea ... (vezi toată discuția)

latka	                   

Conform art. 3.3.2  din norma de metrologie ce se refera la acest tip de aparate, respectiv  NML 021-05 /2005:
3.3.2. Logica procesului de masurare al ... (vezi toată discuția)
	                    latka	                   

Conform art. 3.3.2  din norma de metrologie ce se refera la acest tip de aparate, respectiv  NML 021-05 /2005:
3.3.2. Logica procesului de masurare al ... (vezi toată discuția)

vladyoyo97	                   

Buna ,ziua! Am fost prins in localitate cu viteza de 102 km/h si am depus contestatie in speranta de a ramane cu permisul in mana. Pe 6 februarie am fost ... (vezi toată discuția)
	                    vladyoyo97	                   

Buna ,ziua! Am fost prins in localitate cu viteza de 102 km/h si am depus contestatie in speranta de a ramane cu permisul in mana. Pe 6 februarie am fost ... (vezi toată discuția)