avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ

Un prieten are o problema si doresc sa al ajut si am apelat la ajutorul dumneavoastra . Parintii lui au cumparat o casa inainte de casatorie, la cumparare sa facut o procura de mana intre vanzator si cumparator , intre timp s-a casatorit s-a mutat la casa si au facut contract de vanzare cumparare pe el si pe sotie . Au trecut anii si au ajuns la divort acum se pune problema cum poate el sa recupereze casa cumparata de parinti in conditiile in care acea procura a disparut , parintii care au cumparat casa au decedat , ceea ce poate face sa duca martori vecini cum ca a cumparat casa inainte de casatorie ,oare este suficient martorii?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:20, 20 Martie 2017
Nu are nici cea mai mica sansa! conteaza ce scrie in contract ,nu ce declara martorii.(in cazul asta)
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
TRebuie vazut ce alti mostenitori ar mai fi si ce dovezi de plata pret sunt sau alte fapte si acte de pe langa contractul acela de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil dobandit prin mostenire. lore60 lore60 Buna seara! Niste sfaturi ,daca se poate. Fratele meu a cumparat o casa + ceva teren de la o persoana care a dobandit-o prin mostenire de la parinti(tatal ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! As vrea sa stiu daca are vreo importanta o chitanta de mana incheiata pentru cedarea unui teren (o parte din spatiul unei curti la tara) contra ... (vezi toată discuția)
Anulare contract pe motivul erorii obstacol marius2474 marius2474 In vara anului 2008 am negociat cu parintii prietenei mele constructia unei case care era deja inceputa. Acestia spuneau ca aceasta casa este pt prietena mea ... (vezi toată discuția)