avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Radiere din biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Radiere din biroul de credit

Buna ziua,
Sotia mea a avut o firma unde era administrator si a facut un credit pe societate de 2000 de lei. Nu avea salariu iar firma a fost pe pierdere mereu.De curand am inchis firma. Problema este ca de curand a aparut in biroul de credit ca persoana fizica. Intrebarea este urmatoarea: cum este posibil asa ceva?
Se poate radia de catre societatea financiara respectiva solicitarea lor daca se achita datoria?
Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cod1958 , utilizator 17:33, 22 Martie 2017
Precis a fost PFA sau II,care nu are personalitate juridica,datoriile apar pe persoana fizica,pe cnp de asta a fost raportat la biroul de credit ca persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credite buni2007 buni2007 buna ziua.poti fi inscris la biroul de credite fara sa ai nici o datorie restanta,nici acum si nici in trecut? (vezi toată discuția)
Obligatiile pfa dupa radiere sanda maria sanda maria Va solicit un punct de vedere cu privire la obligatiile debitorilor PFA si AF, radiate de catre ORC. Avand in vedere posibilitatea ORC de a radia persoanele ... (vezi toată discuția)
Executare silita- credit contractat inainte de casatorie danieldobre danieldobre Buna seara ma numesc Dobre Daniel , din Ploiesti va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema sotia mea inainte de casatorie, a facut un card de ... (vezi toată discuția)