avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... obligatiile PFA dupa radiere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

obligatiile PFA dupa radiere

Va solicit un punct de vedere cu privire la obligatiile debitorilor PFA si AF, radiate de catre ORC.
Avand in vedere posibilitatea ORC de a radia persoanele fizice autorizate care sunt inregistrate potrivit vechi Legii 300/2004 si care care nu vor opta pentru desfasurarea activitatii in una din formele prevazute de noua lege 44/2008, ce se va intampla cu datoriile acumulate de PFA, avand in vedere ca ORC nu solicita inainte de radiere un certificat de atestare fiscala?
Credeti din punct de vedere fiscal, ca aceste obligatii ale PFA pot trece pe CNP si se pot executa in continuare? Dca da astept temei legal?
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:19, 26 Februarie 2010
Conform Codului Fiscal sunt impusi la organul fiscal in nume personal pe CNP deci, trageti dumneavoastra concluzia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa in 2010...ce fac cu facturile emise pana acum? dorucristiandeliu dorucristiandeliu ziua buna, am aflat abia acum o saptamana ca am fost radiat in iunie 2010..de ce ne mai cer numere de telefon,email..daca nu se sinchisesc sa ne anunte...stiu ... (vezi toată discuția)
Radiere asociatie familiala GruholNelu GruholNelu am venit in tara si mi am vazut AF radiat ce ar trebui sa fac?mentionez ca nu am primit la sediul social nici o somatie privind aceasta modificare va multumesc ... (vezi toată discuția)