avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare autoturism

Am o cunoștință care deține în proprietate un autoturism dobândit prin licitație, în urmă cu patru ani, de la o firmă, în acel moment aflată în insolvență. Eu doresc să cumpăr acest autoturism de la aceasta persoana.
Unde trebuie să mă adresez pentru formalitățile de vânzare-cumparare?
Menționez că vânzătoarea deține un proces verbal eliberat de lichidatorul judiciar, care tine loc de act de proprietate
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Kostache 2 , utilizator 22:20, 20 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto teodorfekete teodorfekete Am cumparat o masina pe firma, in anul 2008 cu factura, am trecuto la primarie, pentru impozit de pe firma vanzatoare pe cea cumparatoare Deoarece firma ... (vezi toată discuția)
Bunuri mobile cumparate prin licitatie alex522 alex522 In urma cu 7 ani, o buna prietena a mea , a cumparat prin licitatie un autoturism de la o societate in desfintare prin lichidator judiciar (are un proces ... (vezi toată discuția)
Autentificare contract vanzare-cumparare pe firma, la notariat nisara1 nisara1 Buna ziua, in anul 2004 am cumparat cu act de vanzare-cumparare neautentificat la notar un teren, de la o societate. La facut licitatie, hoatarare AGA, s-a ... (vezi toată discuția)