avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Radiere litigiu notat in CF
Discuție deschisă în Executare silită

Radiere litigiu notat in CF

Buna ziua,

In urma adjudecarii unui teren au fost radiate de catre executorul judecatoresc toate sarcinile care apareau in CF (adica toate ipotecile). Singura exceptie (care aparea tot la sarcini) si care nu a fost radiata a fost un litigiu notat in CF de catre debitori prin care acestia au facut in instanta o contestatie la executare.

Pe portal apare ca "Instanta anulează contestaţia la executare formulată de contestatorii. Cu drept de a formula cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri la Judecătoria ...... Prezenta încheiere se va comunica doar contestatorilor. Pronunţată în şedinţă publică azi......
Document: Încheiere finală (dezinvestire)"

Intrebare: pentru ca OCPI sa radieze acea notare (a litigiului) este suficienta obtinerea unei copii legalizate a respectivei incheieri? Din ce am inteles verbal cei de la OCPI vor o sentinta definitiva... Aceasta incheiere finala (dezinvestire) prin care instanta a anulat contestatia la executare este acelasi lucru?

NOTA: debitorii nu au solicitat reexaminarea (sau cel putin nu apare nicaieri)
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 14:27, 30 Martie 2017
Da, trebuie sa legalizati sentinta prin care s-a anulat contestatia la executare si s-o duceti la OCPI.
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2017
ContSters416386, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum interpretați următoarea speță. Contract de închiriere pentru un spațiu, respins de către OCPI la înscrierea în CF art.888 NCC (motivul că nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita barbup barbup In anul 2011 s-a deschis un dosar executional pentru suma de 2500 lei cheltuieli de judecata la care se adauga cheltuieli de executare. Debitorul a platit pina ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica madara81 madara81 Care sunt etapele si termenele de contestare in cazul vanzarii la licitatie publica a unui imobil? (vezi toată discuția)