avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua
Va deranjez cu o intrebare
Am fost in concediu crestere copil pana la data de 21.12.2016 dar copilul a implinit varsta de 2 ani pe 21.01.2017 .nu am stiut ca ultima luna de concediu revine tatalui
Eu am reinceput munca la data de 21.01 .2017
Cum figurez eu acea luna care ii revenea tatalui ????si daca vreau sa iau somaj acea luna ma afecteaza?
Sper ca m.am facut intelesa va mtumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 21 Martie 2017
Trebuie sa vorbiti cu angajatorul dvs. despre aceasta situatie ...probabil va spune sa faceti cerere de CFP - concediu fara plata.
In acest caz, aceasta luna nu constituie stagiu de cotiare la somaj.
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc omamicaa omamicaa Buna ziua!Sunt in CCC pana in martie 2013.Intre timp m am mutat intr un alt judet.Sunt invatator titular in judetul de unde m am mutat.Ar trebui sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata conform art. 6 oug 111/2010 doriacristina doriacristina Am o angajata care a solicitat concediul mentionat in titlu. Este corect daca ii intocmesc o decizie de incetare a suspendarii pentru CIC incepand cu ... (vezi toată discuția)