avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs puericultura 2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs puericultura 2017

Diploma de absolvire trebuie vizata de medicul de familie?
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2017
roxana69, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 20 August 2018
Norme aplicare legea 210/1999
Art. 7

(1)Cursul de puericultura constă în prezentarea unor noţiuni elementare teoretice şi practice necesare în vederea îngrijirii copilului mic, în vederea participării efective a tatălui la îngrijirea propriului copil nou-născut.

(2)Cursul de puericultura va fi ţinut de medicul de familie al tatălui, în perioada de sarcină a mamei sau după naşterea copilului.

(3)În urma verificării noţiunilor dobândite medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura.

(4)În cazul în care tatăl are studii de specialitate (medic, asistent medical) nu mai este necesară absolvirea cursului de puericultura, ci numai obţinerea atestatului în condiţiile prevăzute la alin. (3).

(5)Atestatul reprezintă actul doveditor prin care se constată însuşirea noţiunilor prevăzute la alin. (1) şi cuprinde, împreună cu această constatare, datele personale din cartea de identitate a tatălui, locul său de muncă, data eliberării, semnătura şi parafa medicului de familie.
~ Conținut șters la cerere ~
În cazul în care nu ati folosit acel curs la primul copil il puteti folosi la cel de al doilea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs puericultura pentru tatici popanaid popanaid Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cine poate sa organizeze cursuri de puericultura pentru viitori tatici, cat dureaza acestea si cum arata certificatul care ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu pentru tatic la nasterea copilului CojocariuDaniel CojocariuDaniel am inteles ca ar fi 5 zile libere pentru evenimentul in care naste sotia si in cazul in care ai cursul de puericultura se mai adauga inca 10 zile.daca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu parental alinailie alinailie Buna ziua!As vrea sa stiu daca concediul parental se acorda si tatilor care nu sunt casatoriti legal cu mama copilului,cum este cazul meu si al partenerului ... (vezi toată discuția)