avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorie!?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorie!?

Buna ziua!
Doresc să vă expun pe scurt problema cu care se confruntă mama mea.
Noul administrator al asociației de proprietari i-a adus la cunoștință că are o datorie din perioada 2010-2016 in valoare de 900 de lei.
Menționez că la avizier nu a apărut niciodată cu aceasta suma restanta.
Are obligația să achite aceasta așa zisa datorie? Comisia de cenzori de ce nu s-a autosesizat?
Știu că orice datorie de prescrie în termen de 3 ani.
În speranța că îmi veți spune care este cadrul legal pentru a rezolva această situație, vă mulțumesc anticipat!
O zi plăcută!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 07:25, 23 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
trebuie dovedita acea datorie, cu documente si decizii ale comitetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie?! camelia_30 camelia_30 Buna ziua! Doresc să vă expun pe scurt problema cu care se confruntă mama mea. Noul administrator al asociației de proprietari i-a adus la cunoștință ... (vezi toată discuția)
Notificare privind somatia de plata la o asociatie de locatari MihaelaT08 MihaelaT08 Mama mea a primit azi o \\\\"Notificare privint somatia de plata\\\\" pentru o restanta de 570.44 lei, reprezentand partial cota intretinere decembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu asociatie de proprietari sabela sabela In mai 2010 s-a schimbat conducerea asociatiei, presedinte, administrator, cenzor. Noul presedinte,comitetul, cenzorul nou au verificat actele contabile din ... (vezi toată discuția)