avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din locuința comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din locuința comuna

Buna dimineața, pot cere evacuarea din locuința comuna a fostei soții în condițiile în care ea este trecuta pe contractul de vânzare cumpărare, apartamentul este cumpărat prin programul prima casa de doi ani de mine, La inceputul lunii februarie in timpul divorțului a părăsit locuința comuna și a revenit aseară că vrea să stea în locuința
Cel mai recent răspuns: cornycorny , utilizator 12:50, 22 Martie 2017
NU .Fiind trecuta in contractul de v-c este proprietara.Cum sa dati afara proprietarul din propriul imobil? Si daca imobilul e bun comun tot nu puteti s-o evacuati, trebuie facut partajul dupa divort si stabilit cui ii revine imobilul.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
A plecat de la locuința comuna deoarece am depus ordin de protecție față de ea, se manifesta violent mă amenință că se omoară..
Că sa nu se emită ordinul de protecție a plecat​ de la locuința comuna,..
A plecat de la locuința comuna deoarece am depus ordin de protecție față de ea, se manifesta violent mă amenință că se omoară..
Că sa nu se emită ordinul de protecție a plecat​ de la locuința comuna,..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model ordonanta președințială cornycorny cornycorny Buna ziua, va rog daca puteți să îmi dați și mie un model de ordonanța președințială privind evacuarea din locuința comuna. Va mulțumesc !! (vezi toată discuția)
Schimbare yala la apartament dupa divort, fara partaj Vicky1 Vicky1 Buna seara, As dori si eu un sfat in legatura cu situatia mea. Sunt divortata din septembrie 2014, fiind si un apel finalizat in octombrie 2015. Domiciliul ... (vezi toată discuția)
Evacuare soț agresiv adyna2011 adyna2011 Buna ziua.Doresc sa stiu cum pot proceda sa imi evacuez sotul intru cat se comporta urat cu mine,ma ameninta,si in fata copiilor de 6 respectiv 4 ani.locuiesc ... (vezi toată discuția)