avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare salariu mediu pe unitate pt nastere copil de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare salariu mediu pe unitate pt nastere copil de la toate firmele la care am cim

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca acordarea salariului mediu pe unitate pentru nasterea copilului se face numai de catre societatea unde am functia de baza, sau sunt obligate sa-mi acorde acest salariu mediu si celelalte societati cu care am contract cu timp partial. in art 51 din CCMN nu este prevazut nimic in aces sens si nu stiu unde sa caut.
Aceeasi intrebare o am si pentru compensarea pentru minim 6 saptamani intre indemnizatie si salariul de baza cf art 66 din CCMN.

Va multumesc anticipat!

Liliana Ion
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 00:23, 16 Septembrie 2009
Sunt raporturi de munca distincte, ca urmare aveti dreptul sa primiti aceste sume de la fiecare angajator.
Daca legea nu distinge, nu trebuie sa distingem nici noi.
Deci, aceste drepturi exista pt oricate contracte aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre angajator pentru acordarea compensatiei de 15% din salariul brut pentru gravidele sau mamele aflate in concediu de maternitate ALEXA85 ALEXA85 Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine cu mai multe detalii despre cererea asta? Noi avem contract colectiv pe unitate in care nu este specificat nimic de ... (vezi toată discuția)
Calcul completare 15% / salariul bonus cf art. 51 si art. 66 din ccmunn 2007-2010 brotacel1 brotacel1 Buna ziua, Lucrez la o firma de 10 ani si momentan ma aflu in concediu prenatal de la 1 mai 2009. O data cu depunerea concediului prenatal am depus si ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate in ccmun 2007-2010 Ank27 Ank27 Buna! Ar putea sa imi explice cineva mai clar art 66 din ccmun 2007-2010..sa inteleg ca in prima luna de concediu de maternitate salariata va primi un salariu ... (vezi toată discuția)