avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada permis

Am inteles ca nu se mai elibereaza dovada pentru permis. Totusi am o intrebare, daca eu am dat astazi traseul si acum vreau sa conduc, banuind ca sunt in baza de date, pot conduce cu foaia eliberata de examinator la incheierea traseului? Daca sunt oprit in trafic voi primi amenda de acte, nu?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:33, 22 Martie 2017
Buna seara!

Pana nu vi se elibereaza permisul nu aveti voie sa conduceti.

Cu stima.
Multumesc!
Nu veti primi amenda ptr acte ci veti primi un dosar penal ptr ca nu aveti eliberat un permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat permisul joi și duminică aș vrea să circul cu mașina. dacă sunt oprit de poliție risc să fiu urmărit penal? romanisor romanisor Am luat permisul joi si duminica as vrea sa circul cu masina, daca sunt oprit de politie risc sa fiu urmarit penal?adica, eu ma gandesc ca doar as fi amendat ... (vezi toată discuția)
Am permisul suspendat, fără motiv temeinic, deja de cinci ani. cum să procedez pentru a-l recupera? Alissia36 Alissia36 Buna ziua. Va rog sfatuiti-ma cum pot recupera permisul suspendat...deja are 5 5ani suspendat fara motiv temeinic! A fost suspendat pe 3luni sa mai adaugat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Anna231524 Anna231524 Buna ziua! Mi-am luat permisul de conducere catB acum 4 ani in România,dar l-am schimbat ulterior in Marea Britanie.De când a început pandemia sunt in ... (vezi toată discuția)