avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la cererea reconvetionala in procesul civil ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la cererea reconvetionala in procesul civil ?

Intr-un proces civil cu solicitarea prefectului de anulare totale,partiala a titlu de proprietate cu patru parati am depus in termenul legal de 25 de zile de la data comunicarii, intampinare cu toate dovezile pe care inteleg sa le fac si am depus cerere reconventionala pe data de 22 02.2017. Au trecut 30 zile calendaristice si nu am primit un termen de judecata si nici raspuns la cerera reconventionala,nici de la prefect nici de la ceilalti parati.
Intrebarile sunt, Se comunica raspunsul prefectului la cererea mea reconventionala ? in cat timp ? Curios este faptul ca pe siteul judecatoriei nu exista un termen de judecata fixat ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:08, 23 Martie 2017
Se comunica raspunsul prefectului la cererea dvs.reconventionala care este intampinare si care trebuie depusa in termenul prevazut de art. 201(1) NCPC conf.art.209(5)NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire document stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Am deschis o actiune in instanta ,ulterior parata a depus intampinare si cerere reconventionala iar acum sunt obligat de instanta sa raspund in ... (vezi toată discuția)
E obligatorie intampinarea la cererea reconventionala? Mirrella P. Mirrella P. As vrea sa stiu si eu, dat fiind faptul ca de cele mai multe ori cererea reconventionala poate fi considerata ca o actiune in sine si intra in acelasi regim ... (vezi toată discuția)
Comunicat adresa FeticCristina FeticCristina in legatura cu dosarul, in calitate de PARAT, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari,SUB SANCTIUNEA ANULARII CERERII,aveti de ... (vezi toată discuția)