avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Avizare SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Avizare SSM

copii ale documentelor care atesta vechimea de cel putin 5 ani in domeniul securitatii si sanatatii in munca, pentru conducatorul serviciului extern de prevenire si protectie.

Care sunt DOCUMENTELE care sa ateste vechimea ? Vreau detaliat. Vad ca alti colegi au prezentat vechimea prin responsabilitati date in fisa postului, dar nu este bine. Atunci ?
Cel mai recent răspuns: veriaadrian , utilizator 07:48, 24 Martie 2017
Copii dupa contract individual de munca plus fisa postului/ atributii semnate de angajatorul unde a prestat activitatea. Se poate depune o adeverinta de la angajator din care sa rezulte perioada in care a desfasurat activitatile .... (ssm) in cadrul firmei, precum si functia ocupata.
Prin experienta in domeniul ssm se intelege ca s-a prestat activitatea de lucrator ssm - desemnat/ in cadrul unui SIPP la firma ...
Multumesc mult pentru informatie. Am vrut sa depun dosarul dar, desi am explicat ca in anumite perioade, in anumite locuri de munca ca inginer (firma privata) sau inspector de specialitate (sistem public), pe langa atributiile date prin fisa postului, am indeplinit si activitatea de protectia muncii (in aceea perioada se numea protectia muncii) prin instruirea si completarea documentelor specifice; am fost intrebat daca am facut si cursuri specifice. Daca am certificat de atunci, pentru ca numai prin aceste documente pot justifica cei 5 ani. De aceea v-am rugat sa imi raspundeti totusi ce documente se cer concret pentru a justifica cei 5 ani ceruti de lege. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pe linie de ssm adrian65 adrian65 Buna ziua. In vederea infiintarii unui PFA pentru prestarea serviciului extern de prevenire si protectie am o nelamurire in ce priveste demonstrarea ... (vezi toată discuția)
In cazul in care o societate se abiliteaza ca serviciu ... Cascaridis Cascaridis Buna ziua, In cazul in care o societate se abiliteaza ca serviciu extern de prevenire si protectie, mai este nevoie de serviciu intern SSM sau activitatile ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat/conducatorul locului de munca Ambra Denisa Ambra Denisa In situatia cand sunt indeplinite prevederile art. 20 din HG 1425 cu privire la desemnarea lucratorului cu activitati de prevenire si protectie, este corect ... (vezi toată discuția)