avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

Buna dimineat. Am o noua problema. Ieri am emis decizie de comisie de disciplina si decizie de suspendare CIM pe perioada cercetarii disciplinare. Astazi angajatul a depus cerere de incetare cu acordul partilor.Care sunt pasii? Fac decizie de incetare suspendare si apoi de incetare CIM? Mentionez ca nu am convocat angajatul pentru cercetare disciplinara, n-am avut timp.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:45, 16 Septembrie 2009
Daca salariatul a gresit intr-atat incat doriti sa-i desfaceti contractul individual de munca disciplinar, puteti sa nu fiti de acord cu cererea dansului de desfacere cu acordul partilor si sa continuati cercetarea disciplinara cu tot ce presupune ea.
Daca doriti sa scapati de dansul puteti sa-i acordati desfacerea. Depinde cat de tare v-a suparat.:)
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

Sa fie neclare dispozitiile art.267 alin.(1) si alin.(2)-(4) ?
Atunci si el poate va fi priceput sa intenteze o actiune la instanta,NU ?
:closedtopic:

Intrebarea mea era cu totul alta.
Parerea mea coincide cu a unora dintre colegii mei: daca vreti sa scapati mai repede el salariat acceptati-i incetarea CIM cu acordul partilor cat mai repede.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim, demisie, cercetare prealabila rrramor rrramor Buna ziua, va rog frumos sa ma indrumati in urmatoarea problema: s-a descoperit ca un angajat al firmei vindea produse catre firma noastra, prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dana state dana state La multi ani! Anul nou sa va indeplineasca toate dorintele! Am o mica problemuta: O angajata care a stat in concediu de crestere copil in varsta de pana ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim absente nemotivate preaviz madina71 madina71 Buna ziua! As avea si eu nevoie de putin ajutor in urmatoarea problema: Un angajat absenteaza de la 1 august, fiind in preaviz pana la data de 15 august, ... (vezi toată discuția)