avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cât salariu trebuia sa iau pe Februarie ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cât salariu trebuia sa iau pe Februarie ?

Va rog sa-mi Spune-ți cât salariu trebuia sa iau pe luna Februarie ,in ultimele 12 luni am luat 1350 in mâna si in cartea de munca am 1500 ,precizez ca sunt in concediu medical deoarece prezint sarcina cu risc si am si fost spitalizata o săptămâna in Februarie,mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Oana_Pascu , utilizator 07:55, 25 Martie 2017
Rapița a scris:

Concediu medical de sarcina ,nu lauzie,am FOR 26 sapt de sarcina,precizez ca înainte de internarea in spital nu am avut nuci o zi de concediu medical in ultimele 12 luni ,iar salariul brut este mai mare de 1500 ,eu am scris "in mare" dar văd ca si așa ar fi trebuit sa primesc mai mult de atat

Spuneti-mi, va rog, in ce perioada ati avut CM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Stefanaana Stefanaana Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc sarcina Sarah10 Sarah10 Buna ziua . Va rog frumos sa imi spuneti cum se calculeaza concediul medical risc de sarcina (75% din brut mi s-a spus , la care se adauga nu stiu ce impozite ... (vezi toată discuția)