avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti

Subsemnatul .......... fost angajat al societatii X,am lucrat in perioada 30.06.2015-09.06.2016 cu contract pe peroada nedeterminata. Am depus plangere la ITM si a fost gasita firma in neregula referitor la neplata salariilor pe luniile aprile,mai si iunie 2016,precum si a tichetelor de masa pe lunii februarie, martie,aprilie,mai 2016 si a concediului de odihna neefectuat.
Doresc sa depun plangere improtriva societatii pentru recuperarea drepturilor banesti. Constat ca am un dosar deja la politie tinut acolo fara sa se faca vreo ceva,dosarul se afla din august 2016,nu am primit nici un raspuns nimic.Va multumesc!! a-si avea vreo sansa de castig nu am avocat.
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 24 Martie 2017
In situatia in care ITM-ul a constatat neplata salariilor, consider ca puteti avea sansa de castig in instanta.

Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia domiciliat si este scutita de plata taxelor judiciare.

Model de cerere pentru neplata salariului de catre angajator (actiune in instanta cu obiect pretentii banesti in cadrul unui litigiu de munca):
[ link extern ] /

Acest model il adaptati la situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii restante RoxanaaS RoxanaaS Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. O cunostinta este angajata la o firma de cca. 3 ani, iar de aproximativ un an i s-a dat salariul o data ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu + concediu c_iulian c_iulian Buna ziua. Avand multe nemultumiri la locul de munca, am hotarat sa imi dau demisia, desi nu a fost cu acordul societatii. Practic, am lipsit ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat blackbeautybrother blackbeautybrother Am lucrat cu contract de munca in perioada aprilie 2013-octombrie 2015, timp in care am efectuat partial concediul de odihna aferent fiecarui an. In Decizia ... (vezi toată discuția)