avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare prejudiciu

Buna ziua,
Am fost victima unei inselatorii imobiliare alaturi de alte persoane. In urma hotararii definitive si irevocabile persoana care ne-a escrocat a fost condamnata la inchisoare si i s-a pus sechestru pe un autoturism . Va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez pentru recuperarea prejudiciului. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Reta60 , utilizator 11:25, 25 Martie 2017
V-ati constituit parte civila in procesul penal?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba catalinaioan81 catalinaioan81 Buna ziua, In anul 2009 am incheiat cu o agentie imobiliara un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament si am platit un avans. La data finalizarii ... (vezi toată discuția)
Recurs?! zorro22 zorro22 buna ziua, sunt parte vatamata intr-un proces penal (inselaciune)...s-a dat verdictul de vinovat pentru invinuit cu obligativitate de plata a daunelor si ... (vezi toată discuția)
Parte civila in procesul penal advsys advsys Suntem parte civila intr-un proces penal in care inculpatii au fost condamnati, o parte din bunurile inculpatiilor au fost sechestrate (apartamente, ... (vezi toată discuția)