Am cumparat un apartament nou cu tot cu boxa bineinteles am platit si boxa separat ca acum la finalizarea contractului sa am surpriza ;boxa nu se poate trece in cartea funciara.Ce surprize pot sa am pe parcurs ???.Astept un raspuns si de ce nu se poate trece in cf ? Va multumesc.
Ati cumparat un apartament cu boxa.
Boxa ati platit-o separat.
In acest caz ati cumparat un apartament fara boxa.
Daca ati fi cumparat cu boxa aceasta trebuia sa fie cuprinsa in contractul de v/c.
Ptr a o intabula in CF trebuie sa ii faceti cadastru.
Vreti sa spuneti ca daca boxa nu a fost cuprinsa in contractul de vanzare / cumparare ar face parte din partile comune ale blocului ? !
Acele boxe sau vandut separat in speranta ca nu toti care au cumparat apartament in acel bloc aveau bani si pentru asa ceva si mai cred ceva ; o scara nu cred ca dispune cu atatea boxe cate apartamente sunt pe scara respectiva .
Va dau exemplu la mine la bloc dat in folosinta in 1973 , eu neavand bani , nu am putut cumpara o asemena boxa pentru care s a incheiat un contract de v / c separat , este spatiu proprietate privata eu nu am acces acolo si este destul de mare .
Acele boxe constituie un spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta , ca atare se ia in considerare la cota parte indiviza , este parerea mea si nu ma pot pune cu un avocat