avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furt supermarket
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furt supermarket

Dupa noua lege ce poate pati cineva care a incercat sa sustraga din kaufland produse in valoare de 400 de lei. Oprita de securitatea magazinului a achitat toate pordusele cu bon de casa si aceste i au fost inmanate. A fost chemata politia care a intocmit un proces verbal de constatare a faptei si o dovada. Le a semnat pe ambele si acum este in stare de panica. O putem ajuta cu ceva sfaturi? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:19, 24 Martie 2017
I se va face dosar penal foarte probabil dar nu va ajunge la inchisoiare si nu va avea nici cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt: nelamuriri ContSters413983 ContSters413983 Buna ziua, Sunt psiholog si am nevoie urgenta de o lamurire din partea unui profesionist in legatura cu situatia unui client de-al meu. Clientul pentru ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar Adrian 86 Adrian 86 In cat timp se sterge din cazier o fapta ? Multumim frumos (vezi toată discuția)